Hämeenlinnan kesäteatteri Elämältä kaiken sain

La 10.7

Lähtö klo 9.30 Helsingin työväen opiston edestä Helsinginkatu 26.
Kesällä 2021 Hämeenlinnan Uudessa Kesäteatterissa nähdään tuttuun tapaan komediaa ja romantiikkaa. Näytös alkaa klo 14. Kesto 2t 15 min sisältäen väliajan.
Hitit Pepe Willbergin tuotannosta kajahtavat komeasti loistavien laulajien ja live bändin esittäminä musiikkikomediassa Elämältä kaiken sain on inhimillinen tarina rakkaudesta, elämästä ja vanhasta kitarasta, joka sotkee kaiken. Se on romanttinen komedia, jossa elämä yllättää ja rakkaus kipunoi. Lopussa voi vain huokaista: mikään ei mennyt niin kuin piti, mutta kaikki meni silti ihan hyvin! Opastettu historiakierros ja lounas ovat upeassa Vanajanlinnassa ennen näytöstä.
Rooleissa Maija Rissanen, Anna Hanski, Leena Rousti, Ilkka Koivula, Otto Kanerva ja Miikka J. Anttila. Mukana on myös live bändi.
Hinta Espoon Ladun jäsenelle 117,00 € ja ei jäsenelle 122,00 € sisältyy matkat, lounas, opastus Vanajanlinnassa, teatterilippu ja väliaikakahvit. Sitovat ilmoittautumiset ja maksut 5.6. mennessä ja mahdollinen erikoisruokavalio, jotta se voidaan huomioida. sirkka.koponen(at)espoonlatu.fi p. 050 5649365