Pyöräily: Helsingin rantareittejä, Kallvikin niemi, Aurinkolahti, Uutelan rantapolut

La 04.7

Taas voidaan ajaa yhteisiä pyöräilyretkiä, joten lähdepä mukavassa porukassa rennolle lauantaipyöräilylle. Toki muistissa on pidettävä tilanteeseen liittyvä turvaohjeistus.

Ajellaan pienempiä katuja itäisen Helsingin rantoja Vuosaareen asti. Paluu tunnelman mukaan esim. Vuosaaresta metrolla tai vaihtoehtoisena myös ajaa takaisin lähtöpisteeseen Espooseen. Jos palaat metrolla, niin otapa HSY-matkakorttisi mukaan.

Tämän retken lähtö tapahtuu EMMA-museolta Tapiolassa, Ahertajantie 5, 02100 Espoo klo 10.30, tulethan paikalle vähän ennen lähtöaikaa, paluu n. klo 15.00 - 16.30. Retken kokonaispituus n. 50 km (jos paluu metrolla), 80-90 km, jos ajat takaisin lähtöpisteeseen.

Tarkistathan, että pyöräsi jarrut toimivat kunnolla, renkaissa on riittävästi ilmaa, ketjut öljytyt ja muutkin pyörän säädöt ovat kohdillaan. Varustus sääennusteen mukainen, ota mukaan myös vähän kahvirahaa pysähdystä varten, reilusti juotavaa, pyörääsi sopiva sisärengas ja reipasta pyöräilymieltä. Retki ajetaan kunkin pyöräilijän omalla vastuulla.

Lisätietoja Antero Kaleva, 050-390 3160. Tervetuloa mukaan kokemaan pääkaupunkiseutua pyörän päältä.